😎😎 Voorjaar,zomer of nazomeren @Elcapricho is altijd een goed idee πŸ˜ŽπŸ˜Ž

Heb jij al plannen voor deze zomer, voorjaar of nazomer? Om er even lekker tussen uit te gaan, te relaxen, nieuwe plekken ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten. Maar vooral even helemaal niets! Bijkomen van het drukke alle daagse leven. Bijkomen van werk, sporten, de kids van A naar B brengen, koken, soppen, verjaardagen. Gewoon even quality time met elkaar. Dat klinkt toch als muziek in de oren.


Ben je er nog niet uit waar je naar toe zou willen? Nou dan weet ik wel een heel leuk plekje in het Spaanse achterland. Namelijk ons heerlijke kleinschalige paradijsje, omringd door bergen en vergezichten, met het dorp binnen handbereik. Een heerlijk groot zwembad om af te koelen, schaduw plekken om relaxt een boek te lezen of even lekker te netflixen. Jeu de boule, darts, en poolbijart zijn er te vinden als je wat activiteiten wil ontplooien, waar je het terrein niet voor af hoeft.


En met drie ruime bungalows, is het gezellig druk maar zeker niet massaal. Uiteraard ligt er een dikke map met informatie klaar, en is er voor ieder wat wils om de omgeving te verkennen. Wat dacht je van het heerlijke natuurlijk waterparadijs Pou Clar omgeven door oleanders op een half uurtje rijden. Of is mooie routes door de omgeving rijden met af en toe een tussenstop met een gevulde koelbox met lekkere hapjes en koele drankjes meer iets waar je van houdt . Misschien wil je gewoon eens een van de toffe lokale en traditionele feesten mee maken. Of wat dacht je van de Vuelta bijwonen. Want die is weer vlakbij voor een super toffe bergrit. Er zijn zoveel bodega’s te vinden in de omgeving dat een wijntour met proeverij niet mag ontbreken.


Kortom zoveel te doen in de omgeving, ik kan er over door blijven gaan. Maar het mooie is, het is vakantie dus niets, maar dan ook helemaal niets hoeft. Gewoon genieten van eindeloze lange dagen, zon en zien wat de dag brengt daar gaat het dan toch eigenlijk om. En dat heeft onze plek te bieden. Ver weg van het massatoerisme, je eigen ruime bungalow van alle gemakken voorzien. Want met een ruime woonkamer, keuken, en twee slaapkamers, badkamer met douche en toilet en eigen terras heb je toch alles wat je nodig hebt. Denk daar een kraakhelder zwembad bij, loungebank onder de loofboom, hangmat tussen de pinus bomen en volop Spaanse zonnestralen.


Dat klinkt toch als muziek in de oren, en de perfecte plek om te gaan genieten van een welverdiende vakantie. Wil je weten of wij nog plek hebben? Neem dan even contact met ons op via info@elcaprichosax.com en wij zullen jou vragen zo snel mogelijk beantwoorden. En wie weet zien wij elkaar dan wel deze zomer. Wij hebben er zin om er weer een toffe tijd van te maken samen met jullie. Laat die zomer maar komen, want daar kun je toch nooit genoeg van krijgen.

Tot ziens tot zons liefs,

Renata